Atvērt galveno saturu
LLU e-studiju sistēma LLU e-studiju sistēma
  • Latviešu ‎(lv)‎
    English ‎(en)‎ Latviešu ‎(lv)‎ Русский ‎(ru)‎
  • Jūs neesat pieslēdzies. (Pieslēgties)

PTF

  1. Sākums
  2. Kursi
  3. LLU
  4. E-studiju kursi
  5. PTF
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • » Nākamā lapa
Eurolegume
Pārtikas kvalitātes vadība II
Pārtikas apstrādes alternatīvie procesi
Pārtikas biotehnoloģija
Ēdienu gatavošanas tehnoloģija
Organic Chemistry
Viesnīcu dienestu vadība
Nutrition
Organiskā ķīmija
Food Biotechnology
Dzērienu ražošanas tehnoloģijas
Pārtikas un dzērienu tehnoloģijas
Mikrobioloģija un higiēna
Food Safety
Quality Systems
Etniskais uzturs
Sensory Evaluation of Food Products
Graudu pārstrādes tehnoloģija
Pārtikas kvalitātes vadība
Pārtikas dizains
Pārtikas produktu nekaitīgums
Pārtikas un dzērienu iepakošana
Biochemistry
Pētījums viesmīlībā
Chemistry
Inovatīvu produktu izstrāde III
Pārtikas ķīmija I
Uzturs
Beverage Production Technology
Milk Processing Technology
Valsts eksāmens
Piena pārstrādes tehnoloģija
Pārtikas iekārtas un tehnoloģijas
Cereal Technology
Mikrobioloģija un higiēna I
New Food Product Development
Uzturzinātne
Jūras produkti
Iepakojums un dizains
Applied physics and chemistry II
Restorānu prakse
Viesnīcu prakse
Patērētāja politika
Pārtikas produktu struktūrmehāniskās īpašības
Food Design
Pārtikas produktu kvalitāte (dok)
Pārtikas aprite un tās likumdošana
Pārtikas procesi un iekārtas II
Fundamentals of Food Industry
Biznesa plānošana un statistika I
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • » Nākamā lapa
Jūs neesat pieslēdzies. (Pieslēgties)
Sākums
  • Latviešu ‎(lv)‎
    • English ‎(en)‎
    • Latviešu ‎(lv)‎
    • Русский ‎(ru)‎
Datu glabāšanas kopsavilkums
Iegūt mobilo lietotni