Atvērt galveno saturu
Latviešu (lv)
English (en)
Latviešu (lv)
Jūs neesat pieslēdzies. (
Pieslēgties
)
PTF
Sākums
Kursi
LBTU
E-studiju kursi
PTF
Kursu kategorijas
LBTU
LBTU / E-studiju kursi
LBTU / E-studiju kursi / ITF
LBTU / E-studiju kursi / VBF
LBTU / E-studiju kursi / VMF
LBTU / E-studiju kursi / PTF
LBTU / E-studiju kursi / MF
LBTU / E-studiju kursi / ESAF
LBTU / E-studiju kursi / LF
LBTU / E-studiju kursi / TF
LBTU / E-studiju kursi / MC
LBTU / E-studiju kursi / BOVA
LBTU / Citi
LBTU / Citi / Pārbaudījumi
LBTU / Citi / Katedras un institūti
LBTU / Citi / Instrukcijas
LBTU / DIGITEKA
Meklēt kursus
Meklēt kursus
1
Lapa 1
2
Lapa 2
3
Lapa 3
4
Lapa 4
5
Lapa 5
6
Lapa 6
7
Lapa 7
»
Nākamā lapa
Eurolegume
Pārtikas kvalitātes vadība II
Pārtikas apstrādes alternatīvie procesi
Pārtikas biotehnoloģija
Ēdienu gatavošanas tehnoloģija
Organic Chemistry
Viesnīcu dienestu vadība
Nutrition
Food biochemistry
Organiskā ķīmija
Fundamentals of Food Science I
Food Biotechnology
Dzērienu ražošanas tehnoloģijas
Pārtikas un dzērienu tehnoloģijas
Deserti
Hygiene Requirements in the Enterprise
Nutrition
Mikrobioloģija un higiēna
Food Safety
Quality Systems
Etniskais uzturs
Sensory Evaluation of Food Products
Graudu pārstrādes tehnoloģija
Pārtikas kvalitātes vadība
Vadības prakse
Pārtikas dizains
Pārtikas produktu nekaitīgums
Pārtikas un dzērienu iepakošana
Biochemistry
Pētījums viesmīlībā
Tehnoloģiskās iekārtas
Chemistry
Inovatīvu produktu izstrāde III
Pārtikas ķīmija I
Uzturs
Beverage Production Technology
Milk Processing Technology
Valsts eksāmens
Piena pārstrādes tehnoloģija
Pārtikas iekārtas un tehnoloģijas
Cereal Technology
Mikrobioloģija un higiēna I
New Food Product Development
Uzturzinātne
Jūras produkti
Iepakojums un dizains
Applied physics and chemistry II
Restorānu prakse
Viesnīcu prakse
Patērētāja politika
1
Lapa 1
2
Lapa 2
3
Lapa 3
4
Lapa 4
5
Lapa 5
6
Lapa 6
7
Lapa 7
»
Nākamā lapa