Atvērt galveno saturu
LLU e-studiju sistēma LLU e-studiju sistēma
  • Latviešu ‎(lv)‎
    English ‎(en)‎ Latviešu ‎(lv)‎ Русский ‎(ru)‎
  • Jūs neesat pieslēdzies. (Pieslēgties)

PTF

  1. Sākums
  2. Kursi
  3. LLU
  4. E-studiju kursi
  5. PTF
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • » Nākamais
Eurolegume
Pārtikas kvalitātes vadība II
Pārtikas apstrādes alternatīvie procesi
Organic Chemistry
Dzērienu ražošanas tehnoloģijas
Food Safety
Graudu pārstrādes tehnoloģija
Pārtikas kvalitātes vadība
Pārtikas dizains
Pārtikas produktu nekaitīgums
Biochemistry
Pētījums viesmīlībā
Inovatīvu produktu izstrāde III
Uzturs
Milk Processing Technology
Valsts eksāmens
Piena pārstrādes tehnoloģija
Pārtikas iekārtas un tehnoloģijas
Mikrobioloģija un higiēna I
Uzturzinātne
Jūras produkti
Applied physics and chemistry II
Restorānu prakse
Viesnīcu prakse
Patērētāja politika
Pārtikas produktu struktūrmehāniskās īpašības
Food Design
Pārtikas produktu kvalitāte (dok)
Pārtikas aprite un tās likumdošana
Pārtikas procesi un iekārtas II
Fundamentals of Food Industry
Biznesa plānošana un statistika I
Maģistra darbs
Pārtikas iekārtas
Viesnīcu dienesti
Restorāni
Uzturzinātne II
Augļu un dārzeņu pārstrādes tehnoloģijas
Viesnīcu vadība
Uztura mācība
Bakalaura darbs II
Bioloģiskās lauksaimniecības pārtikas produkti
Dabas vielu ķīmija
Pārtikas produktu tehnoloģijas pamati
Natural Substances in Food Systems II
Pārtikas siltuma un aukstuma procesi
Kvalitāte pārtikas uzņēmumā
Grain, Grain Processing I
Tehnoloģiskās iekārtas I
Graudi, to pārstrāde I
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • » Nākamais
Jūs neesat pieslēdzies. (Pieslēgties)
Sākums
  • Latviešu ‎(lv)‎
    • English ‎(en)‎
    • Latviešu ‎(lv)‎
    • Русский ‎(ru)‎
Datu glabāšanas kopsavilkums
Iegūt mobilo lietotni