Atvērt galveno saturu
LLU e-studiju sistēma
Latviešu (lv)
English (en)
Latviešu (lv)
Русский (ru)
Jūs neesat pieslēdzies. (
Pieslēgties
)
PTF
Sākums
Kursi
LLU
E-studiju kursi
PTF
Kursu kategorijas:
LLU
LLU / E-studiju kursi
LLU / E-studiju kursi / ITF
LLU / E-studiju kursi / VBF
LLU / E-studiju kursi / VMF
LLU / E-studiju kursi / PTF
LLU / E-studiju kursi / MF
LLU / E-studiju kursi / ESAF
LLU / E-studiju kursi / LF
LLU / E-studiju kursi / TF
LLU / E-studiju kursi / MC
LLU / E-studiju kursi / BOVA
LLU / Citi
Meklēt kursus
Aiziet!
1
(current)
2
3
4
5
6
»
Nākamais
Eurolegume
Pārtikas kvalitātes vadība II
Pārtikas apstrādes alternatīvie procesi
Organic Chemistry
Food Safety
Pārtikas kvalitātes vadība
Pārtikas produktu nekaitīgums
Uzturs
Milk Processing Technology
Valsts eksāmens
Piena pārstrādes tehnoloģija
Pārtikas iekārtas un tehnoloģijas
Uzturzinātne
Jūras produkti
Applied physics and chemistry II
Restorānu prakse
Viesnīcu prakse
Patērētāja politika
Pārtikas produktu struktūrmehāniskās īpašības
Pārtikas produktu kvalitāte (dok)
Pārtikas aprite un tās likumdošana
Pārtikas procesi un iekārtas II
Fundamentals of Food Industry
Biznesa plānošana un statistika I
Maģistra darbs
Pārtikas iekārtas
Viesnīcu dienesti
Restorāni
Uzturzinātne II
Augļu un dārzeņu pārstrādes tehnoloģijas
Viesnīcu vadība
Uztura mācība
Bakalaura darbs II
Dabas vielu ķīmija
Pārtikas produktu tehnoloģijas pamati
Natural Substances in Food Systems II
Pārtikas siltuma un aukstuma procesi
Kvalitāte pārtikas uzņēmumā
Grain, Grain Processing I
Tehnoloģiskās iekārtas I
Graudi, to pārstrāde I
Inovatīvu produktu izstrāde I
Bioķīmija
Zivju pārstrādes tehnoloģija
Organiskā ķīmija
Piens, tā pārstrāde I
Neorganiskā ķīmija
Pārtikas procesi un iekārtas
Pārtikas produktu iesaiņošana
Piens, tā pārstrāde
1
(current)
2
3
4
5
6
»
Nākamais