Atvērt galveno saturu
LLU e-studiju sistēma LLU e-studiju sistēma
  • Latviešu ‎(lv)‎
    English ‎(en)‎ Latviešu ‎(lv)‎ Русский ‎(ru)‎
  • Jūs neesat pieslēdzies. (Pieslēgties)

PTF

  1. Sākums
  2. Kursi
  3. LLU
  4. E-studiju kursi
  5. PTF
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • » Nākamais
Eurolegume
Pārtikas kvalitātes vadība II
Pārtikas apstrādes alternatīvie procesi
Organic Chemistry
Food Safety
Pārtikas kvalitātes vadība
Pārtikas produktu nekaitīgums
Uzturs
Milk Processing Technology
Valsts eksāmens
Piena pārstrādes tehnoloģija
Pārtikas iekārtas un tehnoloģijas
Uzturzinātne
Jūras produkti
Applied physics and chemistry II
Restorānu prakse
Viesnīcu prakse
Patērētāja politika
Pārtikas produktu struktūrmehāniskās īpašības
Pārtikas produktu kvalitāte (dok)
Pārtikas aprite un tās likumdošana
Pārtikas procesi un iekārtas II
Fundamentals of Food Industry
Biznesa plānošana un statistika I
Maģistra darbs
Pārtikas iekārtas
Viesnīcu dienesti
Restorāni
Uzturzinātne II
Augļu un dārzeņu pārstrādes tehnoloģijas
Viesnīcu vadība
Uztura mācība
Bakalaura darbs II
Dabas vielu ķīmija
Pārtikas produktu tehnoloģijas pamati
Natural Substances in Food Systems II
Pārtikas siltuma un aukstuma procesi
Kvalitāte pārtikas uzņēmumā
Grain, Grain Processing I
Tehnoloģiskās iekārtas I
Graudi, to pārstrāde I
Inovatīvu produktu izstrāde I
Bioķīmija
Zivju pārstrādes tehnoloģija
Organiskā ķīmija
Piens, tā pārstrāde I
Neorganiskā ķīmija
Pārtikas procesi un iekārtas
Pārtikas produktu iesaiņošana
Piens, tā pārstrāde
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • » Nākamais
Jūs neesat pieslēdzies. (Pieslēgties)
Sākums
  • Latviešu ‎(lv)‎
    • English ‎(en)‎
    • Latviešu ‎(lv)‎
    • Русский ‎(ru)‎
Datu glabāšanas kopsavilkums
Iegūt mobilo lietotni