Praleisti į pagrindinį turinį
Create new account
Prisijungti
Lietuvių (lt)
Deutsch (de)
English (en)
Latviešu (lv)
Lietuvių (lt)
Русский (ru)
Puslapio kelias
Pagrindinis
/
►
Kursai
/
►
LLU
/
►
E-studiju kursi
/
►
PTF
Kursų kategorijos:
LLU
LLU / E-studiju kursi
LLU / E-studiju kursi / ITF
LLU / E-studiju kursi / VBF
LLU / E-studiju kursi / VMF
LLU / E-studiju kursi / PTF
LLU / E-studiju kursi / MF
LLU / E-studiju kursi / ESAF
LLU / E-studiju kursi / LF
LLU / E-studiju kursi / TF
LLU / E-studiju kursi / MC
LLU / E-studiju kursi / BOVA
Ieškoti kursų:
Puslapis:
1
2
3
4
5
(
Pirmyn
)
Eurolegume
Pārtikas apstrādes alternatīvie procesi
Uzturzinātne
Jūras produkti
Patērētāja politika
Pārtikas produktu struktūrmehāniskās īpašības
Pārtikas aprite un tās likumdošana
Pārtikas procesi un iekārtas II
Biznesa plānošana un statistika I
Uzturzinātne II
Uztura mācība
Pārtikas produktu tehnoloģijas pamati
Pārtikas siltuma un aukstuma procesi
Tehnoloģiskās iekārtas I
Graudi, to pārstrāde I
Bioķīmija
Organiskā ķīmija
Piens, tā pārstrāde I
Neorganiskā ķīmija
Pārtikas procesi un iekārtas
Pārtikas produktu iesaiņošana
Piens, tā pārstrāde
Ķīmija
Pārtikas ķīmija I
Lopkopības produktu ražošana un pārstrāde IV
Pētnieciskais darbs
Maģistra darbs
Pārtikas tehnoloģijas
Ģenētiski modificētā pārtika
Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģija
Analītiskā ķīmija
Viesmīlības uzņēmumu vadība I
Development Tendencies of Nutrition Science
Viesmīlības uzņēmumu vadība II
Pārtikas tehnoloģijas
Lauksaimniecības produktu pārstrāde
Viesnīcu un ēdināšanas vadība
Bioķīmija
Research Work
Organiskā ķīmija II
Biznesa plānošana un statistika I
New Food Product Development I
Ķīmija I
Loģistika viesmīlībā
Kvalitātes vadība
Food Microstructure and Texture
Pārtikas sensorā novērtēšana
Ievadprakse viesmīlības uzņēmumos
Natural Substances in Food Systems I
Regulation of Biochemical Processes
Puslapis:
1
2
3
4
5
(
Pirmyn
)